Hetlevik Kulturhistoriske Senter

Hetlevik
Kulturhistoriske
Senter

Kulturfabrikken ønsker å ta vare på Hetleviks historie. Vi ønsker å bygge opp en permanent utstilling i Fabrikken med gjenstander, tekst, bilder, dokumenter, kart og beskrivelser som har kulturell verdi for Hetlevik.

Hetlevik Kulturhistoriske Senter, skal være et senter for bygdehistorie, med lokale for utstillinger og andre sammenkomster og aktiviteter. Derfor ønsker vi hjelp med å få ting og tang frem fra glemselen.

Hetlevik har en lang og tradisjonsrik bygde/kulturhistorie som vi ønsker å ta vare på og videreformidle. Fra alle organisasjoner og lag, dagligliv, hus, hjem og hobby, fra sjøliv, fiske, fiskebruk og fiskeforedling, handel, industri og annen virksomhet.

Det finnes mye interessant i nøst og uthus, kjeller og loft. Har du noe av interesse, eller vet du om andre som har noe, så er vi glade for å høre fra deg.

Hver enkelt gjenstand må nødvendigvis ikke være så spesiell, men sammen med andre gjenstander eller annet kan det utgjøre en enhet og bli supert. Vi håper du/dere vil være behjelpelige med dette prosjektet. Vi er glade for alle tips og håper å høre fra deg!

PS! Vi lager gjerne en utlånsavtale som sikrer at du fremdeles eier tingene dine.

Vi ønsker å åpne Hetlevik Kulturhistoriske Senter til Kulturfabrikkens 25-års jubileum sommeren 2020.

Har du noe av interesse, kontakt oss gjerne:

Oskar Karlsen – 905 79 932 – oskar.5304@gmail.com

Roald J. Larsen – 909 34 136 – larsenr170@hotmail.com

Arve Per Nikolaisen – 915 28 067 – arve.nikolaisen@outlook.com

Gill Leurelle – 474 14 847 – gillinorge@gmail.com

E Vindi Steinset – 911 57 326 – vindidesign@gmail.com